Freelance instructeur

Ziekte? Vakantie? Of gewoon veel leden?

Als Freelance Instructeur kan ik uitkomst bieden.

Het overkomt elke sportschool wel eens., opeens kom je een instructeur te kort. Maar de leden willen graag dat de les doorgaat. Wat nu? In dat geval kan ik even bijspringen en de les overnemen.
Dat kan voor een enkele les, maar ook voor een langere periode zoals tijdens de vakantieperiode of bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof.

Als gecertificeerde Zumba© instructeur (ZIN) kun je de vaste Zumba© lessen aan mij overlaten. Iedere instructeur is anders, dus ja, het wordt een andere les dan de leden gewend zijn. Maar ik houd altijd rekening met de leeftijd en interesses van de groep. Ik pas me aan qua muziek- en dansstijlkeuze en zorg voor voldoende variatie in de les, zodat er altijd voor iedereen wel iets leuks bij zit. Als een groep gewend is relaxte en gezellige dansjes te doen, kan ik die bieden, maar ik heb ook genoeg nummers in het repertoire om een fanatiekere groep een uitdagend en sportief uurtje te bieden.

PlezierFit is ingeschreven bij de KvK en daardoor kan ik gewoon een factuur sturen voor werkzaamheden als invaller of voor workshops bij evenementen. Tot nu toe heb ik met veel plezier les gegeven bij o.a. Basic Fit, Sol Sport Woerden en Dansja in IJsselstein.

Praktische info: Ik woon in Woerden en ben als invaller inzetbaar in de provincie Utrecht en gedeeltes van Noord- en Zuidholland in een straal tot ca. 40 km.

 

zumba instructeur voor woerden en omgeving

INSTRUCTEUR NODIG?

Ook voor andere (inval) lessen.

groepsles sport instructeur

Instructeur

Als gecertificeerd Zumba© instructeur kan ik Zumbalessen invullen, maar natuurlijk verzorg ik ook graag andere lessen. Dit zijn lessen die ik veelvuldig geef, vaak als vaste instructeur op bijvoorbeeld mijn "thuisbasis" in Woerden, maar ook om even in te vallen bij andere sport- of dansscholen.

Graag help ik je dan ook bij lessen voor:

  • HIIT
  • Freestyle Balance
  • Pilates
  • Sixty Fit (of ouderen in het algemeen)
  • Salsation