Balance

Freestyle Balance

Train uw hele lichaam en u voelt zich weer volledig in balans!

In deze freestyle Balance les werken we aan kracht, lenigheid en evenwicht. Met de rustige oefeningen trainen we coördinatie en concentratie. De warm-up met tai-chi en de verschillende niveaus van de oefeningen maken deze les toegankelijk voor iedereen, ook voor starters.

De muziek geeft sfeer aan de les, maar bepaalt ook het tempo. Sommige oefeningen worden snel en krachtig uitgevoerd, andere zijn rustig met gracieuze bewegingen. We doen alles om sterk en lenig te worden.
Het evenwicht trainen we ook, hierin zie je snel verbeteringen bij de deelnemers.

We trainen enkels, kuiten, bovenbenen, bilspieren, buik- en rugspieren, liezen (met heupopeners) en werken aan evenwicht en coördinatie.

Meestal zitten er in de Balance les ook wel Pilates oefeningen om sterker te worden en evenwicht te ontwikkelen.

We werken met een maandabonnement van € 40 per maand voor 2 sportmomenten (di en vrij 09:00).
Een combinatie abonnement met Sixty Fit is ook mogelijk (di en vrij 10:00).
Bel of whatsapp even met 06-51823696.

balance sport lessen woerden

BALANCE

De Balance les...

balance lessen woerden

Freestyle Balance

De Freestyle Balance les kan het beste op blote voeten op een yogamat worden gedaan. Sommige deelnemers nemen hun eigen mat mee of gebruiken een handdoek.

Het is een rustige les, maar dat wil niet zeggen dat het saai is. Ook in deze les mag er gelachen worden! Ik geef er altijd een eigen draai aan door bijvoorbeeld de muziekkeuze en variaties in de oefeningen. Dit hangt een beetje af van de stemming en het niveau van de deelnemers.

Ook is er veel variatie in de les door het gebruik van tai-chi, yoga en Pilates oefeningen.

Bij een juiste uitvoering van de bewegingen en poses heb je maximaal profijt van de les, bijvoorbeeld door het verbranden van calorieën maar ook het rustgevende effect van de korte meditatie aan het einde van de les.

Locatie vanaf 5 januari 2024:
Josef Israëlslaan 62 (achter de Kalsbeek school)

 

"Leuke les, oefeningen voor iedereen en lukt het niet dan is er altijd een vervangende oefening, ik blijf er lenig bij."