Event

Presentatie - Training - Teambuilding?

Een perfect intermezzo of succesvolle dagafsluiting.

U heeft het vast wel eens meegemaakt, een hele dag een presentatie aanhoren of een training bijwonen voor een nieuw product, werkmethode of dergelijke. Veelal een hele zit met als gelukkige onderbrekingen even de koffie of de lunch.

Maar daar kan nu een eind aan komen door tussendoor of aan het einde van de dag even lekker met elkaar gezellig te bewegen. Zonder nu direct zwaar te hoeven sporten, is het al fijn om met elkaar even te bewegen op gezellige muziek en onder begeleiding van een instructeur.

Al op vele meetings voor o.a. PostNL wordt gebruik gemaakt van deze mogelijkheid die ik graag afstem op de betreffende bijeenkomst. Of het nu gaat om even gezellig met z'n allen bewegen op Latijns-Amerikaanse klanken in de vorm van een (eenvoudige) Zumba groepsles of even gezellig à-la Jane Fonda (geheel in stijl uitgevoerd uiteraard) een klein fitness rondje.

 

 

Bewegen tijdens een event

BEWEGEN TIJDENS UW EVENEMENT

Bewegen en een leuk thema?

Sporten bij evenement

Uiteraard is het mogelijk om de activiteit in een bepaald thema te "gieten".

Bijvoorbeeld de jaren 80 met Jane Fonda als Fitness instructrice of misschien juist wel lekker bewegen op wat we tegenwoordig foute muziek noemen.

En ik weet het......veelal wordt van tevoren gezegd "daar begin ik niet aan", "tss.. ik ga toch niet lopen dansen of springen".
Maar geloof mij, zodra de muziek begint, kan men niet stil blijven zitten en uiteindelijk beweegt iedereen mee (uiteraard op zijn of haar eigen niveau).

Een fantastische afsluiting van uw succesvolle meeting of teambuilding dag waarbij het aspect van even bewegen toch al vaak een ondergeschoven detail is wat ik graag voor u verander.